Mindset Navigator

Wij verhogen de effectiviteit van teams door  gemotiveerde medewerkers verantwoordelijkheid te laten nemen voor een concreet resultaat en zo bij te dragen aan uw strategie. We komen daarvoor graag in gesprek

Periodiek onderhoud van je medewerkers, waarom niet?

We willen allemaal dat de zaken goed blijven draaien. Dus we gaan zorgvuldig om met wat we opgebouwd hebben. Financiën laten we één keer per jaar controleren door de accountant, onze auto’s sturen we één keer per jaar voor de apk naar de garage en het onmisbare...

Lees meer

De 21e eeuw vraagt om een andere mindset

Bedrijven hebben behoefte aan beweging en creatieve oplossingen. Die komen vooral van mensen. Succesvolle bedrijven hebben zowel de organisatie op orde als de mindset van de mensen. Mensen die goed in de wedstrijd zitten. Die in hun organisatie geloven, die kunnen wat moet gebeuren en ervoor willen gaan.

Maar veel bedrijven hebben de mindset nog niet op orde. Hoog tijd om de zaken aan te pakken.

Met de Mindset Navigator hebt u een aanpak in handen die het potentieel van uw mensen ontsluit en verbindt met de doelstellingen van uw organisatie.

U krijgt zicht op wat onderhuids leeft. U krijgt de middelen om hiermee  aan de slag te gaan. Zo herstelt u de verbinding tussen mindset, strategie en resultaat.

Wilt u een eerste indruk van onze aanpak?

Vraag de voorbeeldrapportage aan van onze succesvolle Mindset Navigator.

Download hier het voorbeeld rapport Mindset Navigator

  Uw naam *

  Uw e-mail *

  Uw telefoonnummer *

  Onderwerp: Voorbeeld rapport Mindset Navigator

  Vragen?

  Telefoonnummer:

  06 16 95 60 55

  info@team21c.nl