Toni Sfirtsis

Waar sta ik voor

Strategie is mensenwerk. Het zijn de mensen die de strategie uitvoeren. Daarom kan je van mensen niet verwachten dat ze klakkeloos op maandagmorgen de strategie accepteren die de vrijdag daarvoor op de hei is gewijzigd. Veel organisaties hebben dit deel van de strategie niet op orde. Ik help hen mensen met de strategie te verbinden en te implementeren.

Als hoogleraar Strategie en Innovatie ben ik verbonden aan de TiasNimbas Business School. Daarnaast ben ik als hoogleraar Strategie en Implementatie verbonden aan de universiteit van Antwerpen. In de afgelopen 20 jaar heb ik me vooral beziggehouden met het adviseren en ontwikkelen van innovatiekracht en dit vertalen naar concrete keuzes en de implementatie daarvan.

Publicaties

Zie mijn doorlopende stroom artikelen op mijn LinkedIn profiel en op de Tias website.

Bijvoorbeeld:

Zes tegelwijsheden over innoveren

Lean startups als innovatiestrategie

Innovatiestrategie; uw organisatie als een continue b├Ętaversie

Leuk om te weten

Ik doceer ook aan de Business School Nederland en als internal examinator beoordeel ik jaarlijks de dissertaties van de MBA studenten.

 

Blogs

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Referenties