Kennismaken met het gedachtegoed van team21C

 

Stelt u zich eens voor….

Uw organisatie voelt helemaal aan welke koers is uitgezet. Iedereen is er enthousiast over en levert zijn of haar eigen en ongevraagde bijdrage.

Dan is uw koers meer dan een vaststaand feit, het is een duidelijke richting. Dáár gaan we naar toe en medewerkers geven iedere keer weer input om de koers goed en actueel te houden.

Als de koers helder is en iedereen zich voor zijn of haar deel verantwoordelijk voelt, dan wordt het werk niet alleen gedaan omdat het moet, maar omdat het goed is en leuk is om het doen. Samen werken vanuit een duidelijke bedoeling.  Als gevolg van dit alles worden ook de resultaten sneller gehaald en versterkt het de positie van je organisatie in de markt.

Koers

Denkt u weleens; “dit zou ik ook wel willen voor mijn organisatie,  maar ik geloof niet dat dit ook bij ons kan”.

Dan is het de moeite waard om contact met ons te zoeken. Het kost u een uur, maar liever twee uur van uw kostbare tijd. Wij komen graag concreet maken hoe een gedragen koers ook voor u mogelijk is. Hoe u dit samen met ons kunt realiseren.

Wij zijn geen kostenpost, maar een te overziende investering waarover u stukje bij beetje zelf beslist. We nemen ook niet het stuur van u over. Zie ons als de loods die aan boord komt en  daadwerkelijk helpt. Wel met duidelijke afspraken gericht op het behalen van het resultaat!

Stuur een bericht

14 + 2 =

Contact

Telefoonnummer: 06 16 95 60 55

info@team21c.nl