Werkwijze
Team21C komt graag ondernemingen helpen op het gebied van strategie (implementatie), verbeteren en versnellen van ondernemingsresultaat en het verhogen van de inzetbaarheid van teams en personen.

Aanpak

We starten graag met een kleine opdracht op één van de drie terreinen. Dan kunt u ervaren wat wij brengen.

We leggen in alle gevallen de verbinding met de twee andere terreinen, immers in de verbinding ligt de sleutel tot het succes.

We bewijzen in deze opdracht direct onze toegevoegde waarde. Uw risico is dan ook klein.

We leveren concrete oplossingen voor uw vragen met zichtbare en meetbare resultaten.

Randvoorwaarden

We willen graag in vrijheid spreken met mensen in de organisatie. We willen niet alleen met de top van organisatie spreken, maar juist met een diversiteit van personen.

We geven u als opdrachtgever de feedback waarvan wij denken dat die waardevol voor u is. Die kan soms kritisch zijn. Voor de goede orde, we komen niet vertellen wat er fout gaat, maar hoe het beter kan. Want wij willen ook graag in korte tijd iets bereiken en dat op lange termijn borgen.

Dus de horizon van onze opdrachten is kort en helder.

Resultaat

Het resultaat van onze inspanning betekent altijd beweging op alle drie de terreinen: de strategie, het resultaat en de inspanning van mensen, waardoor mensen eigenaarschap pakken. Oplossingen zijn niet meer van de organisatie of van Team21C, maar van uw mensen zelf geworden. Geworteld in uw organisatie.

De resultaten zijn zichtbaar, meetbaar en praktisch van aard. We laten in onze oplossing altijd de kracht van de verbinding zien tussen strategie, resultaat en inzet van medewerkers.

De medewerkers doen na onze inspanning niet meer wat wordt gevraagd maar nemen graag de verantwoordelijkheid en eigenaarschap voor hun activiteit.

Stuur een bericht

15 + 6 =

Contact

Telefoonnummer:

06 16 95 60 55

info@team21c.nl